joi, 13 septembrie 2012

Unde sa te mai inscrii ca sa apari in cautari pe net

Incerc din greu sa mai apar pe net cu site-urile: http://e-toatacasa.blogspot.ro/http://relativsori.blogspot.ro/http://sorishop.blogspot.ro/http://fashionfrontiere.blogspot.ro/ ca sa urce putin page-rank-ul. Caci am gasit posibilitatea sa scriu niste "advertising" dar trebuie sa am PR de la 2 in sus. Si am constatat ca http://sorishop.blogspot.ro/ are pr=2. M-am bucurat grozav, ca de mult timp nu am mai verificat. Si atunci m-am pus sa le inscriu si pe celelalte in: http://www.bloglist.ro/index.phphttp://www.checkpagerank.net/fake_pagerank, www.kappa.ro, www.toateblogurile.ro, si am descoperit http://www.webutation.net/ - care verifica reputatia site-urilor. Foarte bine. E bine sa dai o cautare, ca asta face ca site-ul tau sa apara pe net in cautari. Ce chestie! Si am mai gasit o figura: sa adaugi site-ul tau, cu mana ta, in cautarile de la google si de la yahoo. Adica deschizi google (daca esti acolo, existi) si scrii: "add url to google", o data, si a doua oara "add url to yahoo". Pentru yahoo v aintra Bing, mai nou. Si te coordoneaza acolo ce ai de facut (e in engleza, cred, pe yahoo, cel putin eu in engleza am mers). Insa asta ajuta ca site-ul tau sa fie bagat in seama.
Si am mai gasit o chestie. Scrii pe google: info: http://fashionfrontiere.blogspot.ro/ (eu am scris unul dintre site-urile mele) si vei vedea o multime de lucruri cu site-ul tau, chiar afli daca ai aparut in unele cautari. Eu asa m-am gasit pe http://www.webutation.net/.
Uite cum arata chestia cu info de la google, poza facuta de http://www.checkpagerank.net/fake_pagerank:


Acuma nu-mi vin mai multe in cap, dar mi-am dat seama ca degeaba ai un site si tot scrii pe el, daca nu-l si promovezi, intr-un fel. Ca netul e MARE!
I'l be back.
Aceste informatii sunt pentru mine, sa nu uit ce am de facut cand imi mai trece prin cap sa lansez un site, ca mult mai e de lucru pana sa fie functional. Trebuie si facebook, si google+, si twitter, si mai sunt. Inca nu le-am incercat pe toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu